milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

28 MAY 2012 PZT
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • YA ALLAH!
  • YENİ BİR DÜZEN KURMANIN VAKTİ GELDİ
  • MÜSLÜMAN GENÇLER İSTANBUL'DA BULUŞTU
  • FETİH NAMAZI
  • FETHİMİZ MÜBAREK OLSUN!
  • ÜŞÜTMEYE KARŞI ETKİLİ (CİĞEROTU)
  • FETHİN ERLERİ HOCASIYLA BULUŞTU
  • MİLLİ GÖRÜŞ BARIŞIN DİLİDİR
  • İSTANBUL, İSLAM DÜNYASININ LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
  • BU OLACAK AYASOFYA!

Seçimler güçlü medya mesajı verdi

29 HAZİRAN 2011
ÇAR 00:15

[-] Normal [+]
  • Gündem
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Darıca AGD'den 'Milli Gazete tanışma ve kaynaşma' programı.

  • Seçimler güçlü medya mesajı verdi -

 

Darıca Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Milli Gazete Okurları Tanışma ve Kaynaşma Programı  Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın katılımıyla gerçekleşti.  Programa Milli Gazete okurlarının yanı sıra, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Taştan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Özen ve Saadet Partisi Milletvekili adayı  İbrahim Altay da iştirak etti..

Şuurlu bir nesil için Milli Gazete

Programın açılış konuşmasında konuşan Darıca Anadolu Gençlik Derneği Başkanı, Mustafa Gül, Milli Gazete okurlarını böylesine anlamlı bir program eşliğinde bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Ardından Saadet Partisi İlçe Başkanı Ali Taştan ise yaptığı konuşmada seçimlerde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Taştan, seçimlerde medyanın dolayısıyla Milli Gazete'nin öneminin bir kez daha ortaya çıktığını söyledi.  Kocaeli AGD Başkanı Ahmet Özen de kendisinin adeta Milli Gazete ile hayata gözünü açtığını ve çocukluğundan beri Milli Gazete okuduğunu vurgulayarak sözlerine başladı. Milli Gazete'nin önemine dikkat çeken Özen, "Milli Gazete bilinçli ve şuurlu bir neslin yetişmesi bakımından büyük öneme sahiptir. Milli Gazete bütün diğer gazetelerden farklı bir bakışla olaylara bakıyor.Okuyucusuna her anlamda yeterli belki de tek gazetedir Milli Gazete" dedi.

Yurt çapında okur buluşmaları

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş da konuşmasına başlamadan önce böylesine güzel ve anlamlı bir program tertip ettiklerinden dolayı Darıca AGD Başkanı Mustafa Gül ve yönetim üyelerine teşekkür etti. "Milli Gazete okurlarıyla bir araya gelmek bizim için büyük bir iftihar vesilesidir. Yurt çapında okur buluşmalarımızı gerçekleştirmek istiyoruz" diyen Kurdaş, Milli Gazete gerçeğini ve değerini anlamak için abone olmaktan öte, verdiği mesajı anlamak, anladığını da anlatmak gerektiğini vurguladı.

Tarafız ve tarafımızla iftihar ediyoruz

Milli Gazete'nin tarafı olan bir gazete olduğunu ve tarafını da logosuna taşıdığı 'Hak Geldi Batıl Zail Oldu' düsturuyla ortaya koyduğunu vurgulayan Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, "Tarafız ve tarafımızla iftihar ediyoruz. Hak-batıl mücaledesinde Hakkın yanında yer alıyor olmak en büyük iftihar kaynağımızdır. Cenab-ı Allah bizi bu istikametten ayırmasın" dedi.

Milli Gazete'nin toplumsal hayatın her kademesinde sahip olmamız gereken bir duruşun ve yönelişin pusulası olduğunu belirten Kurdaş, "Olaylara Müslümanca bakmak, değerlendirmek ve okumak gerekir. Milli Gazete penceresi Müslümanca bakışın, Erbakanca duruşun penceresidir. Camiamız bu bakışa, bu yönelişe sahip çıktığını göstermiştir. Bundan sonraki süreçte bu hassasiyetini daha da etkin bir şekilde ortaya koyacaktır" tespitinde bulundu.

Mustafa Kurdaş, 12 Haziran seçim sonuçlarından alınması gereken en önemli dersin medya gücü olduğunun altını çizerek,  "İnşallah iyi bir planlamayla gazetemizi en kısa zaman da 100 bine çıkaracağız. Bunu elbette tek başımıza değil, camiamızla ve okurlarımızla birlikte yapacağız. Milli Gazete okumak bütün sevdiklerimizin hakkıdır. Ve kirletilmiş mesaj bombardımanına maruz bırakılan milletimizin Milli Gazete'ye büyük ihtiyacı vardır. Öyleyse hep beraber gazetemizi en güzel noktalara taşımak mecburiyetindeyiz" çağrısını yaptı.

"Sen Erbakansın" adlı sinevizyon gösteriminin de yapıldığı programın sonunda Darıca AGD Başkanı Mustafa Gül, lokum ve içecek ikramlarında bulunarak katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Medya tek tip düşünce sistematiği oluşturuyor

Dünyada ve Türkiye'de medyanın gücünün göz ardı edilemeyeceğini, insanların düşünce yapısına, davranışlarına ve reflekslerine medyanın yön çizdiğini anlatan Kurdaş, "Medya tekrarın gücünü kullanarak yanlışları genel kabul haline getiriyor. Fikri küreselleşmenin dolayısıyla da ifsad ve bozgunculuğun zemini medya tarafından oluşturuluyor. Tek tip yaşam modeli ve tek tip düşünce sistematiği medya tarafından inşa ediliyor. Dünya ve Türkiye medyasına baktığımız zaman onlarca farklı gazete ve televizyonun yayın yaptığını görüyoruz. Ama neredeyse tamamı aynı zihniyete, aynı merkeze hizmet ediyor. Ancak Hakkı söylemek zordur, cesaret ve kararlılık gerektirir. Milli Gazete 39 yıldır bütün zorluklara rağmen Hakkı söylemenin kararlılığını ortaya koymayı başarmış yegane gazetedir." şeklinde konuştu.

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Gündem bölümü’nde 29.06.2011 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • yer Kaynak: Arif Koçak / Türkiye
  • tags Etiketler: agd, mgv, ilyas tongüç, darıca, darıca agd,
benimde söyleceklerim var

yorumcular

toplam 1 yorum|yorum rssrss

  • ekrem yahya ateş

    milli gazeteyi sürekli takip ediyor ve okuyorum.geçmişe dönük veya gündem olarak en doğru haberleri barındıran gazete oldugu kesindir.aynı zamanda inançlarımızı ön planda tutabilme özelligine sahip tek yayındır.başarılar diler devamlarını dileriz.ve şunuda belirtelimki milli gazete birçok haksızın caninin dafalarca saldırı hefi olmuştur.ALLAH ONLARIN GZABINDAN KORUSUN İNŞEALLAH.

    ekrem yahya | KatılıyorumKatılmıyorum (6.7/10 puan) | 29 Haziran 2011 11:38

Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Gündem

    1. Ya Allah!
    2. Yeni bir düzen kurmanın vakti geldi
    3. Müslüman gençler İstanbul'da buluştu
    4. Yargı sürecini beklememiz lâzım
    5. Kur'an'la hayat bulan bir nesle doğru
    6. Kur'an'a hizmet en büyük şereftir
    7. Şırnak'ta bir üsteğmen şehit düştü
    8. Din kültürü dersleri ilahiyat fakültelerine devredildi
    9. Doktora kılıçla saldıran zanlı gözaltında
    10. Fetih namazı
  • Diğer

    1. Final programı belli oldu
    2. F.Bahçe transfer için başkanını bekliyor
    3. Sabahki antrenman iptal edildi
    4. İlhan Cavcav 21. kez başkan!
    5. Olimpiyat yolcularına moral desteği
    6. Yuri Metlushenko birinci oldu
    7. Yelkenciler denize indi
    8. Bülent Uygun ile yola devam
    9. 7.6 değil 5.5
    10. İhracatta Irak ve Libya sürprizi
  • Çok Okunanlar

    1. Fetih namazı
    2. Yelkenler indirildi
    3. Bu olacak Ayasofya!
    4. Halkımız gösterilene değil, gizlenene baksın
    5. Fethimiz mübarek olsun!
    6. İktidarda figüran çatlağı
    7. Şok Detay
    8. Yasa geri çekilsin
    9. Fethin erleri hocasıyla buluştu
    10. Saadet Partisi Gazze'de yetimhane inşa edecek
  • Çok Yorumlanan

    1. İsim koyarken nelere dikkat etmeliyiz?
    2. Yeterlilik derecesi en yüksek ürün kayısı
    3. Zile Kalesi restore ediliyor
    4. Mısır seçimleri Filistin'i etkileyecek
    5. Sezaryenle doğanlarda obezite riski daha fazla
    6. Gençlerde çatışma
    7. En ağır imtihanları onlar yaşadı
    8. En ağır imtihanları onlar yaşadı
    9. İlk çeyrekte yarım puan büyüdü
    10. 30 bin kişi çıkaracak, 3.5 milyar dolar tasarruf edecek
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek