Petkim Petrokimya Holding A.Ş'deki kamu hisselerinin özelleştirilmesine ilişkin ihale ilanı, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı.
İhale, kapalı zarf içerisinde teklif alma ve görüşmeler yapma suretiyle pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. 1 milyar lira sermayeli şirketin özelleştirilecek kamu hissesi için, geçici teminat tutarı 3 milyon dolar, ihale şartnamesi ve tanıtım dokümanı bedeli de 15 bin lira olarak belirlendi.
İhale Komisyonu'nca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye, gerçek veya tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabilecek, özel yatırım fonları ise ancak ortak girişim grubu içerisinde yer alabilecek.Tekliflerin, ihale şartnamesi ve tanıtım dokümanında belirtilen hususlar dikkate alınarak hazırlanıp, en geç 20 Mart 2012 tarihinde saat 16.00'ya kadar belirtilen adrese elden teslim edilmesi gerekiyor.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



