Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Samsun‘un, Lâdik ilçesinde meydana gelen ve iki polisimizin şehit düştüğü saldırı ile ilgili olarak bir başsağlığı mesajı yayınladı.
Kurtulmuş, saldırıda şehit düşen polislerimize Allah‘dan rahmet, yaralı polisimize de acil şifalar dileyen Kurtulmuş; bu hain saldırıyı gerçekleştiren karanlık ellerin bir an evvel yakalanarak adalete teslim edilmesi temennisinde bulundu.
Prof. Dr. Numan Kurtulmuş mesajında şu ifadelere yer verdi: "Samsun‘un Lâdik ilçesinde meydana gelen menfur saldırıda şehit olan polislerimize Allah‘tan rahmet, yaralı polisimize de acil şifalar diliyorum. Bu alçak saldırıların hedefinin ülkemizi karıştırmaya, milletimiz arasındaki birlik ve beraberliği bozmaya yönelik olduğu açıktır. Ancak milletimizin sağduyusu ve canları pahasına mücadele veren emniyet mensuplarımız sayesinde bunu başaramayacaklardır. Bütün milletimizi yasa boğan bu hain saldırının faillerinin bir an önce yakalanması ve arkasındaki karanlık emellerin aydınlatılması en büyük temennimizdir. Vatanımızın emniyet ve selameti için canlarını vermekten çekinmeyen Emniyet camiamızın fedakâr mensuplarına başsağlığı diliyorum."





