Merkezi İspanya Madrid'te bulunan 'Ticaret Liderleri Kulubü'nün her yıl düzenlediği Avrupa Altın Kalite Ödülü bu yıl Konya Şeker'e verildi. Bu yıl 25. si düzenlenen ve Fransa'nın Paris kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Avrupa Altın Kalite Ödül töreninde, 112 ülkeden gelen 7 binden fazla girişimci üyeden alınan bilgiler doğrultusunda bir seçim yapıldı.
Bu yıl Konya Şeker de değerlendirme kapsamına alındı ve Konya Şeker'in son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla adını tüm dünyaya duyurduğunun vurgulandığı ödül töreninde, Konya Şeker'in üretimini gerçekleştirdiği ürünlerin, ürün-kalite bakımından da Avrupalı şirketler arasında hızlı bir yükselişinin olduğu belirtildi. Ticaret Liderleri Kulubü, 112 ülkeden gelen 7 binden fazla girişimciden aldığı bilgileri göz önüne alarak bir değerlendirme yaptı ve, 2010 yılı Altın Kalite Ödülü'nü Konya Şeker'e vermeyi kararlaştırdı.
Pankobirlik Genel Başkanı, Anadolu Birlik Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk, Ticaret Liderleri Kulubü'nün bu yılki Avrupa Altın Kalite Ödülü'nün Konya Şeker'e verilmesini anlamlı bulduğunu belirtti.
Avrupa Altın Kalite Ödülü'nü Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk adına Anadolu Birlik Holding Finans Koordinatörü Hamdi Bağcı ile Pankobirlik APK Müdür Yardımcısı Cem Kaptan aldı.



Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



