Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem, tamire verdiği silahını kontrol ederken tabancanın ateş alması sonucu dün elinden ve bacağından yaralanan Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'nin taburcu edildiğini bildirdi.
Erdem, elinde sıyrık oluşan ve dizinin üzerindeki yumuşak dokuya merminin girip çıkması sonucu yaralanan Ekşi'nin dün ameliyat edildiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
Başhekim Erdem, Kaymakam Ekşi'nin sabah saatlerinde taburcu edildiğini ve evinde istirahat ettiğini kaydetti.
Dün, tabancasını tamir ettirmek için verdiği Gülüç beldesindeki silah tamircisine giden Kaymakam Ekşi, tamiri tamamlanan silahın, kontrol ederken ateş alması sonucu sol elinden ve bacağından yaralanmıştı.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



