Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat parkı, hafta sonunda yoğun ilgi gördü.
Özellikle Ankara ve İstanbul'dan gelen tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği Abant Tabiat Parkı, hafta sonu tatilinde renkli görüntülere sahne oldu. Tatilcilerden bazıları soğuk havada ısınmak için kar üzerinde halay çekti, bazıları yasak olmasına rağmen yanlarında getirdikleri poşet, şambriyel ve kızaklarla karda kaydı. Kar topu oynayan ve kardan adam yapan tatilciler daha sonra kar altında kalan piknik alanlarını temizleyerek mangal yaktı.
Çok sayıda araç yolda kaldı
Bu arada, kar ve buzlanma nedeniyle Mudurnu-Abant kara yolunda çok sayıda araç yolda kaldı. Bazı sürücüler araçlarına zincir takarak, bazıları da diğer vatandaşların yardımıyla yollarına devam etti.
İstanbul'dan gelen tatilcileri taşıyan 40 kişilik yolcu otobüsü, Geriseki mevkisinde kar ve buzlanma nedeniyle ilerleyemedi. Otobüsteki yolcular yaklaşık 2,5 saat bekledikten sonra yeniden yola çıktı.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



