Türkiye Kupası nda yarı final rövanş maçları bugün ve yarın yapılacak. Trabzon, Kayseri de bugün Kayseri Erciyes e konuk olacak. Yarın ise, Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu nda Beşiktaş ı ağırlayacak.
Bugün Müsabakayı Lig Tv yayınlayacak. Beşiktaş avantajlı yarın Trabzon, Avrupa aşkına!
1974-75 sezonunda ilk olarak birinci ligde mücadele etmeye başlayan bordo-mavili takım, bu sezona dek geçen 32 sezonluk dönemde 12 kez finale yükselmeyi başardı. Karadeniz ekibi, 12 kez çıktığı final maçlarının 7‘sinde başarılı olarak Türkiye Kupası‘nı müzesine getirmeyi başardı. Galatasaray 14 kez kupaya sahip olurken, Trabzonspor 7, Beşiktaş 6 ve Fenerbahçe 4 kez kupayı müzesine getirdi.
Erciyesspor Başkanı Ziya Eren, Türkiye Kupası‘nda Trabzonspor‘u eleyerek tarihlerinde ilk kez UEFA Kupası‘nda mücadele etmek istediklerini belirtti. Eren, Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bugün Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarının sürdüğünü belirtti. Türkiye Kupası‘nda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayan Eren, takımın finale yükselmesi durumunda futbolculara 30‘ar bin YTL tur primi vereceklerini hatırlattı.



