Et yemekleri üzerine kalite ve güvenin simgesi olduklarını belirten Yeni Beylik Et Lokantası Sahibi Kadri Davutoğlu, "Bizim amacımız İstanbul‘da et yemekleri üzerine marka olacak bir çalışmayı gerçekleştirmek ve Yeni Beylik ismini aranan bir mekân haline getirmek" dedi.
Yeni Beylik Et Lokantası‘nın yaklaşık 25 yıldır faaliyette olduğunu, kurulduğu günden bu yana kalite, lezzet ve sağlık standartlarından şaşmadan yoluna devam ettiğini belirten Yeni Beylik Et Lokantası Sahibi Kadri Davutoğlu, "Yeni Beylik ismini almadan, daha önce başka isimlerle piyasadaydık. Yeni Beylik ismiyle yeni bir sayfa açarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.
Yeni Beylik Et Lokantası‘nın et yemekleri üzerine en kaliteli ve Türk mutfağının en güzel örneklerini ortaya koyduğunu, kendi lokantaları üzerine İstanbul‘da çok nadir mekan olabileceğini söyleyen Davutoğlu, "İnanın, bizim standartlarımızdaki et yemeklerini ancak çok ünlü marka restaurantlar yapabiliyor. Hatta bazı restaurantlarda bizim kalitemizde et yemeği olmadığını söyleyebilirim. Bizim amacımız İstanbul‘daki et restaurantları içinde yerimizi almak. Et yemekleri üzerine marka olacak çalışmalar gerçekleştirmek. Çıkardığımız yemeklerde kullandığımız ürünler gerçekten çok fittir. Tüm malzemelerimizi itinayla ve titizlikle hazırlıyoruz. Bu etlerin pişirilmesinden önce terbiyesini çok özenle gerçekleştiriyoruz. Et yemeklerindeki en önemli standart, öncelikle çok kaliteli bir etin ortaya konulması ve bu ürünün çok kaliteli bir ustayla buluşturulmasıdır. İnanın, bizim etlerimiz öylesine hafiftir ki, müşterilerimizi soda bile içmeden evlerine gönderebiliriz. Bazı mekanlara gidersiniz, et yemekleri öylesine ağırdır ki, iki tane, üç tane sodayı içmeden kendinize gelemezsiniz. Bizim ise böyle bir derdimiz yok" diye konuştu.
Etlerini Trakya‘dan seçtiklerini ve temin ettiklerini belirten Davutoğlu, "Ürünlerimizin hepsi kaliteli ve marka olmayı hak eden ürünlerdir. Beylik Köfte adıyla bize ait spesiyalimizde çok iddialıyız. Kuzu etinden çok özel hazırladığımız madalyonumuz var. Kebaplarımız gerçekten mükemmel ve bir tadanın bir daha tatmak istediği standartlardadır" açıklamasını yaptı.
Firmalarının otopark probleminin olmadığını, ihtiyaç halinde 500 kişiye yemek verebileceklerini ve her türlü düğün, nişan, sünnet ve toplu organizasyonlar için müsait olduğunu kaydeden Davutoğlu, "Ramazan için ortaya koyduğumuz menü ise gerçekten fiyatıyla ve kalitesiyle farkını ortaya koyan, kalitesini ortaya koyan bir menüdür. Bugün İstanbul‘un hiçbir bölgesinde bulamayacağınız menümüzün fiyatı 33 liradır. Menümüzün içinde iftariyeliklerimiz, salatalarımız, ara sıcaklarımız ve ana yemeklerimizden köfte, patates püresi, dana incik tandır, pirinç pilavı, piliç şiş, susamlı kebap vardır, tatlılarımız bulunmaktadır" değerlendirmesini yaptı.




