milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • MEDYA
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

20 MAR 2010 CMT
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • EMEK, DEĞER KAYBEDİYOR
  • FİLİSTİN DİRENİYOR ÜMMET DİRİLİYOR
  • BELÇİKA DANIŞTAY’I BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINI KALDIRDI
  • 5 BİN KİŞİ BUGÜN SAADET’E KATILIYOR
  • ORTADOĞU DÖRTLÜSÜNDEN İSRAİL'E ÇAĞRI
  • İSRAİL'İN TÜRKİYE ÜZERİNDEN SUİKAST PLANI
  • KURTULMUŞ: İKTİDARA YÜRÜYORUZ
  • KATSAYI KATLANDI
  • EVREN, YOKTAN VARA, HİÇLİKTEN HEPE DÖNÜŞTÜ
  • MİLLET KİRACI DEĞİL, TOPRAKLARIN SAHİBİDİR

Engellilerden Erbakan’a teşekkür

05 ARALIK 2009
CMT 02:55

[-] Normal [+]
  • Gündem
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Paylaş
  • Yorum Yaz

Saadet Partisi Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Anadolu Engelliler Birliği Derneği Genel Başkanı İsrafil Bayrakçı ve beraberindeki heyet 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı ziyaret etti.

  • Engellilerden Erbakan’a teşekkür -

Gerçekleşen ziyarette Milli Görüş Lideri, 54. hükümet öncesi fakirlere ödenmesi gereken Fakirler Fonu'nun faiz ödemelerinde kullanıldığını belirterek, bu sistemi değiştirdiklerini söyledi. Erbakan, "Böylece fakirlere büyük ödemeler yaptık. Şaşırdılar. Para onların ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor ama onlara verilmiyor. Faiz ödemesi olarak İsrail'e veriliyordu" dedi.

Saadet Partisi Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Anadolu Engelliler Birliği Derneği Genel Başkanı İsrafil Bayrakçı ve beraberindeki heyet 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Milli Görüş Lideri, 54. hükümet öncesi fakirlere ödenmesi gereken Fakirler Fonu'nun faiz ödemelerinde kullanıldığını belirterek, bu sistemi değiştirdiklerini söyledi. Erbakan, "Böylece fakirlere büyük ödemeler yaptık. Şaşırdılar. Para onların ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor ama onlara verilmiyor. Faiz ödemesi olarak İsrail'e veriliyordu" dedi.  Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, iki türlü hizmet olduğunu birinin gösteriş için diğerinin ise karşılığının Allah'tan beklendiği manevi hizmet olduğunu kaydetti. Milli Görüş Lideri, "Bizim hükümetimiz bu konuda sadece bir başlangıç yapabildi. Eğer iktidarda kalsa idi, kurulmuş olan bu sistem ile hedefimiz bir tane engelliyi kendi haline bırakmamaktı. Türkiye'nin her yerinde engelliler merkezi olacak, burada engelliler tespit edilecek, ihtiyaçları belirlenecek, engelli kapı kapı dolaşmayacak" dedi.

Erbakan, kendilerinden önce Fakirler Fonu olan Fak-Fuk-Fon'un faize ödendiğini kendi dönemlerinde ise bunun fakirlere geri döndürüldüğünü söyledi. Erbakan, "Böylece fakirlere büyük ödemeler yaptık. Şaşırdılar. Para onların ihtiyaçlarını karşılamaya yetiyor ama onlara verilmiyor. Faiz ödemesi olarak İsrail'e veriliyordu. Hükümete geldiğimiz zaman durum bu idi. Su istimallere müsaade etmeden, ilk işimiz olarak buna başladık. Aynı şekilde engelliler içinde devlet engelliyi bulacak, ihtiyacını giderecek' dedik. Bu azimle çalışmaya başladık" diye konuştu.

Erbakan'a teşşekkür

Saadet Partisi Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Anadolu Engelliler Birliği Derneği Genel Başkanı İsrafil Bayrakçı ise konuşmasında Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'a 54. hükümet döneminde özürlüler adına yaptığı çalışmalar adına teşekkür ederek, "Biz görmüyoruz ancak biz nankör değiliz. Kadirşinas insanlarız. Sezar'ın hakkını Sezar'a vermesini bilen insanlarız. Bu konuyla ilgili birçok kararname çıkardı. Daha sonra özürlüler lehine birçok gelişmeye imza attınız. Bunlardan ötürü biz Muhterem Hocamızı unutamayız" dedi.

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Gündem bölümü’nde 05.12.2009 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • tags Etiketler: erbakan, özürlü, engelli, milli görüş, fakir, israil,
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Gündem

    1. 'Annemi öldürdüm' diyerek polise teslim oldu
    2. “Darbecilerin ‘Cumhurbaşkanı’ ünvanı geri alınsın”
    3. Sefer Ekşi’nin cenazesi toprağa verildi
    4. 2010 Türkiye Çocuk Hakları Yılı
    5. Avukatlardan Başbuğ ve Özbek’e suç duyurusu
    6. İlaç pazarı 11 milyar dolar
    7. Herkes hakkını arasın
    8. Emek, değer kaybediyor
    9. Filistin direniyor ümmet diriliyor
    10. Belçika Danıştay’ı başörtüsü yasağını kaldırdı
  • Diğer

    1. Futbol: Haftanın Programı
    2. Bank Asya’da dev maç
    3. Şampiyonlar ligi kuraları çekildi
    4. ‘Adil yönetim sergilesin’
    5. Fener, çıkış arıyor
    6. ‘Beşiktaş’ı da yeneceğiz’
    7. Bir babanın feryadı
    8. Görülmemiş cinayet
    9. V. Ulusal Risale-i Nur Kongresi Başlıyor
    10. Çeyrek altına alternatif “gramlık altın”
  • Çok Okunanlar

    1. İsrail'in cakasını fena bozdu
    2. Bu bağı açıkla Obama
    3. ‘Düşmanlara öğüttür, Çanakkale geçilmez’
    4. Çanakkale doğru anlatılmıyor
    5. KEY ödemelerinde tarih netleşti
    6. İsrail'in Türkiye üzerinden suikast planı
    7. Kurtulmuş: İktidara yürüyoruz
    8. Bu tasarıya dikkat!
    9. 'Fakir sofrasından, rantiyeye'
    10. '40 yıllık petrol ihtiyacımız Karadeniz’de'
  • Çok Yorumlanan

    1. İsrail'in cakasını fena bozdu
    2. Bu bağı açıkla Obama
    3. Yine ABD yine katliam
    4. 'Fakir sofrasından, rantiyeye'
    5. Adana’da Durak bilmecesi
    6. Bu tasarıya dikkat!
    7. İsrail'e karşı şimdi icraat zamanı
    8. '40 yıllık petrol ihtiyacımız Karadeniz’de'
    9. YÖK'teki katsayı toplantısı sona erdi
    10. Çanakkale doğru anlatılmıyor
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama

Video

  • 1099 kez izlendi 07.01.10
  • 10919 kez izlendi 02.02.09
  • kez izlendi 01.01.70

Multimedya Galerisi

Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | ticaretmerkezi.com.tr | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek