12 Ekim Çarşamba günü Kayseri'de oynanacak Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray karşılaşacak.
Beko Basketbol Ligi'nin 2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Ülker ile play-off finalisti Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası gelecek çarşamba Kayseri'de sahibini bulacak. Kayseri Kadir Has Kongre Merkezi'nde oynanacak ve saat 18.30'da başlayacak müsabakanın galibi 27. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi olacak.
Potada gözler Türkiye Kupası'na çevrildi
Basketbolda, Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Eleme Grubu karşılaşmaları bugün B ve D gruplarında yapılacak maçlarla başlayacak. Bugün başlayacak olan B ve D Grubu maçlarının yanı sıra A ve C gruplarındaki karşılaşmalar ise 9 Ekim Pazar günü start alacak. B Grubu'nda bugün TOFAŞ-Olin Edirne ve Mersin Büyükşehir Belediyesi-Fenerbahçe Ülker maçları oynanacak. D Grubu'nda ise Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda Erdemir-Bandırma Kırmızı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray karşılaşmaları yapılacak. Tek devreli lig usulüne göre düzenlenecek olan eleme müsabakaları sonucunda gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar 15-19 Şubat 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek Sekizli Final'e katılmaya hak kazanacak. Final Turu karşılaşmalarında rakiplerini eleyerek mutlu sona ulaşacak olan takım da 27. Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



