Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilerek hem taraftarlarını üzdü hem de ligi zirvede tamamlama yolunda önemli bir avantajı yitirmiş oldu.
Yeşil-beyazlı takım, 11 hafta süren yenilmezlik unvanını, İstanbul'da bırakmış oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına Galatasaray'ın 5, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da 6 puan önünde çıkan yeşil-beyazlı takım, Atatürk Olimpiyat Stadı'nı dolduran ve tribünlerde şampiyonluk şarkıları söyleyen 30 bine yakın taraftarına arzuladığı galibiyeti izlettiremedi. Maçın ilk 30 dakikasında kalesinde 2 gol gören Bursaspor, son bölümde Volkan ile bir gol bulmasına karşın skoru lehine çeviremedi ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak, 11 haftanın ardından yenilgiyle tanıştı.
Bursa taraftarları dönüş yolunda olay çıkardı
Turkcell Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilen lider Bursaspor'un bir grup taraftarı, Bursa'ya dönüş yolu üzerindeki Kocaeli'de olay çıkardı. Benzin istasyonu çalışanının bıçaklanarak yaralandığı olayla ilgili 3'ü 18 yaşından küçük 5 taraftar yakalandı. Bir benzin istasyonun çalışan elemanı ile tartışan bir grup taraftar benzin istasyonu çalışanını bıçaklayarak yaraladı ve taş atarak benzin istasyonunun camlarını kırdı.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



