Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, AKP Hükümeti'nin dış politikada Türkiye'ye büyük zaaflar yaşattığını vurgulayarak, "AKP'nin zaafları çok iyi analiz edilmeli. İktidar uğruna neleri feda ettikleri gün yüzü gibi ortada. Deliler gibi koşacağız meydanlara ve AKP'nin yanlışlarını halka anlatacağız." şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, AKP Hükümeti'nin dış politikada Türkiye'ye büyük zaaflar yaşattığını vurgulayarak, "AKP'nin zaafları çok iyi analiz edilmeli. İktidar uğruna neleri feda ettikleri gün yüzü gibi ortada. Deliler gibi koşacağız meydanlara ve AKP'nin yanlışlarını halka anlatacağız." şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Sakarya Erenler ilçesi 2. olağan kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çok sayıda partilinin iştirak ettiği kongreye; Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tonguç, Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) İsmet Aksoy, Sakarya İl Müfettişi Fahrettin Bay, İl Başkanı Eyüp Yıldırım, eski il başkanı Bahattin Tandoğan, ilçe başkanları ve partililer katıldı.
Divan başkanlığını Fahrettin Bay'ın yaptığı kongrede konuşan Genel İdare Kurulu Üyesi İsmet Aksoy, doğruları anlatmak için muhalefette kalmak yetmez diyerek, "Bu millete doğruları göstermek için iktidara geleceğiz. Türkiye'de 10 yıldır bir iktidar partisi var. Ülkeyi iyi yönettiklerini sanıyorlar, ama bizim dışımızda bugüne kadar gelmiş iktidarlardan farkının olmadığını gösterdiler" diye konuştu.
Milletin aslıyız
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Türkiye'nin Milli Görüş'e ihtiyacı olduğunu ifade ederek, "Milli Görüş, bu milletin aslıdır, özüdür. Milli Görüş'süz bir Türkiye, pusulası olmayan bir gemiye benzer. Biz Milli Görüşçüler olarak kötülüklerin ortadan kalkmasını, iyiliklerin hakim olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Tongüç, AKP Hükümeti'nin dış politikada Türkiye'ye büyük zaaflar yaşattığını vurgulayarak, "Borç alan emir alır, AKP'nin zaafları çok iyi analiz edilmeli. Bunlar iktidar uğruna neleri feda ettikleri gün yüzü gibi ortada. Deliler gibi koşacağız meydanlara ve AKP'nin yanlışlarını halka anlatacağız. Başkanınızın etrafında kenetlenin ve 2014 yerel seçimlerinde Erenler'de Saadet'i iktidar yapın. Milli Görüş'ün iktidara gelmesi şart ve ülkenin kurtuluşu için tek reçetedir. Gelin birlikte bu konuda memur olalım." şeklinde konuştu.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Kaynak: Mehmet Öztürk -Sakarya / Türkiye
Etiketler:



