milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

27 MAY 2012 PAZ
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • FETİH NAMAZI
  • FETHİMİZ MÜBAREK OLSUN!
  • FETHİN ERLERİ HOCASIYLA BULUŞTU
  • MİLLİ GÖRÜŞ BARIŞIN DİLİDİR
  • İSTANBUL, İSLAM DÜNYASININ LİDERLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
  • ÜŞÜTMEYE KARŞI ETKİLİ (CİĞEROTU)
  • BU OLACAK AYASOFYA!
  • TERÖR DEHŞETİ
  • KAHRAMAN POLİS CAN KAYBINI ÖNLEDİ
  • ŞOK DETAY

Bitki özlerini birleştirdi, kanserli hücrelere savaş açtı

15 ŞUBAT 2011
SAL 10:53

[-] Normal [+]
  • Ekonomi
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Kanserli hastalıklar başta olmak üzere birçok hastalıkta uygulanan bitkisel tedavi metotları ile bilinen İMMU-NAT, geliştirdiği yeni ürünü ile hastalara destek olmaya devam ediyor.

Alternatif tedaviler alanında kendisini sürekli geliştiren İMMU-NAT, bugüne kadar geliştirdiği bitki özlerini yeni ürünü olan 'Bitki Ekstraktları Karışımı' ile bir araya getirdi.İMMU-NAT Genel Müdürü Adnan Akar, amaçlarının doğada henüz hiçbir şekilde müdahale edilmemiş şifa değeri yüksek bitkilerin işlenerek insanlığın kullanımına sunmak olduğunu belirtti. Birçok gıdanın orijinalliğini kaybettiği günümüzde bitkisel tedavinin önemine vurgu yapan Akar, şunları kaydetti: "Doğada her şey kendi içerisinde kendi orijinalliğinde yaratılmıştır. Tabiat açısından bakıldığında canlıların, bitkilerin ve toprak yapısının birbirini tamamlayan bir bütünün parçaları olduğu düşünülmektedir. Örneğin; insan bedeninin ihtiyaç duyduğu bakır, çinko, demir, vb elementler toprakta bulunmaktadır. Bunları bedenimize alabilmenin yolu ise yine toprakta yetişen bitkilerin bu elementleri kendi bünyesinde toplayabilmesidir. Ve canlılar tarafından tüketilebilir olmasıdır. Toprak yapısını ve bitki yapısının bozulduğunu düşünürsek, ihtiyaç duyulan bu enerjiyi temin etme yollarını kaybetmişiz demektir. Genetiği bozulan her hangi maddeyi tüketirsek kendi genetiğimizin bozulması da kaçınılmazdır. Buda hastalanmanın hatta artık hasta olarak doğmanın temellerini oluşturur"  Bitkileri doğanın henüz bozulmayan yüzü olarak gördüklerini belirten Akar, "İMMU-NAT olarak hiçbir suni gübrenin kullanılmadığı, genetik yapısı ile henüz oynanmamış, kültürü yapılmamış kısacası hiçbir insani muameleye maruz kalmamış, doğada kendi gücü yetişen bitkileri işleyerek insanların hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Doğanın bu yüzü henüz bozulmadı. Çok kısa zamanda ciddi önlemler alınmaz ise yakın gelecekte doğanın bize sunduğu bitkileri de bulamayabiliriz" şeklinde konuştu.

İMMU-NAT bitkisel ilaç firması olarak bu bitki özlerini insanların temel vücut ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına üretip, piyasaya sunduklarını anlatan Akar, ürünlerin tamamen doğal olduğunu ve hiçbir zararlı katkı maddesinin kullanılmadığını bildirdi. Orijinalliği bozulmadan izole edilmeden üretilen bu bitki özlerinin yüksek oranda yararlılık ve iyileştirici yönlerinin ortaya konulduğunu hatırlatan Akar, "Ülkemizde ve dünyada bir çok alanda firmamızın ürettiği bitki özleri ilaca yakın etkisinden ve hiçbir yan etki oluşturmamasından dolayı bir çok hekim ve eczacı tarafından destek tedavi amaçlı tercih edilmektedir" dedi.

Yeni ürün hakkında da bilgi veren Akar, 'Bitki Ekstraktları Karışımı' ile alınan enerjiye dikkat çekti. "Bazı hastalar, yaş, kan tablosu bozukluğu, çoklu organ tutulumları veya kişisel tercihlerinden dolayı medikal tedavi göremeyebilirler. Hayatta ve ayakta kalabilmenin tek yolu gıdalar üzerinden alınmaya çalışılan enerjidir" diye konuşan Akar, "XP Tonis   SLS hastaların yöneldiği bitkisel destek arayışına çözüm olmak amacı ile kombine edilmiştir. İçerisindeki 11 değerli bitki ekstraktının kanser hücreleri üzerindeki etkisi ve insan bedeni üzerindeki iyileştirici etkisi göz ardı edilemez" dedi.

XP Tonis SLS'yi hiçbir hastalık söz konusu olmasa dahi herkes tarafından kullanılabileceğini dile getiren Akar, "XP Tonis SLS hastalıklara karşı direnç kazanma, olası hastalıkların engellenmesi, bağışıklık sistemimizin korunması, sinir sistemi, sindirim sistemi ve hormonel fonksiyonlarının iyi işlemesi, vücudu toksinlerden arındırmak ve güçlü, sağlıklı bir yaşam sürdürmek için tercih edilebilir" değerlendirmesinde bulundu.

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Ekonomi bölümü’nde 15.02.2011 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • tags Etiketler: bitki özü, kanser, hasta,
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Ekonomi

    1. Memura maaş farkı ve gecikme zammı
    2. Avrupa Merkez Bankası iflas eder
    3. Otomobil satışları yüzde 10 azalacak
    4. Gecekondu firmalar denetim dinlemiyor
    5. Ortak banka Kuracaklar
    6. Eximbank'tan yatırımcıya sigorta teminatı
    7. 3 milyar avro zarar etti, 19 milyar avro yardım istedi
    8. Türk Telekom'a 'tesis yönetimi' ödülü
    9. Compaq "ucuz marka" oluyor
    10. Memurlar ile hükümet arasındaki toplu sözleşme görüşmeleri
  • Diğer

    1. PKK yeniden çocuklara yöneldi
    2. Silvan'da teröristler mayın patlattı
    3. Göz nuru dantelleri "büyüteçle'' örüyor
    4. Karpuz, aç karnına ve çekirdekleriyle yenilmeli
    5. Cerrahi elçi
    6. Son bilet kimin olacak?
    7. Rıza Çalımbay Beşiktaş'ta
    8. Okan Yılmaz teknik direktör oldu
    9. Erdem Bursaspor'da
    10. Demirören'e borç bitiyor
  • Çok Okunanlar

    1. Iskarta tanka 500 milyon avro
    2. Yelkenler indirildi
    3. Bu olacak Ayasofya!
    4. Bu kadarını Deli Dumrul bile yapmadı
    5. Halkımız gösterilene değil, gizlenene baksın
    6. Nefes yolları rahatsızlıklarına, Sinirli Ot
    7. İktidarda figüran çatlağı
    8. Şok Detay
    9. Regaip Geceniz mübarek olsun
    10. Yasa geri çekilsin
  • Çok Yorumlanan

    1. Nefes yolları rahatsızlıklarına, Sinirli Ot
    2. Böbrek taşına karşı ,kuşkonmaz
    3. İsim koyarken nelere dikkat etmeliyiz?
    4. Üstad Necip Fazıl anılıyor
    5. Zamma toplu savunma!
    6. Vefatının 30. yılında Hamid Aytaç
    7. Fırçasıyla gönül köprüleri inşa ediyor
    8. Cepheden Haber Var oyunu izleyenleri duygulandırdı
    9. Mourinho, İstanbul'a geliyor
    10. Fenerbahçe'den 5 ayda 27 şampiyonluk
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek