Turkcell Süper Ligi'nde sezonun ikinci yarısına sıkıntılı başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular, bugün oynayacakları Fenerbahçe maçından en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini söylediler. Fenerbahçe'nin altyapısından gelen Efe, Erman ve Kerim Zengin, Fenerbahçe maçının kendileri adına oldukça önemli olduğunu ifade ettiler.
Hafta boyunca Fenerbahçe maçına sıkı bir şekilde hazırlanan ve adeta Langa Tesisleri'ne hapsolan Fenerbahçe'nin altyapısından gelen futbolcular iddialı konuştular. Yapılan antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Efe, Erman ve Kerim Zengin, Fenerbahçe maçının kendileri adına oldukça önemli olduğunu ifade ettiler. İkinci yarıda oynadıkları Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarının kendileri adına istedikleri gibi geçmediğini kaydeden takım kaptanı Efe, Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini belirterek, "İkinci yarıya iyi başlangıç yapamadık. İstediğimiz sonuçları bir türlü alamadık. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacağımız maçtan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Bu karşılaşmanın ligde oynayacağımız diğer maçlardan bir farkı olmayacak." dedi.
Erman: "Puana ihtiyacımız var"
Takımın tecrübeli futbolcularından Erman da, Olimpiyat Stadı'nda oynayacak olmalarının avantajından yararlanmak istediklerini söyledi. Erman, "Rakibimiz oldukça güçlü. Bizim de bir an önce alt sıralardan kurtulmak için şiddetle puana ihtiyacımız var. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.
Zengin: "En azından 1 puan"
Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Kerim Zengin de, ligde oynanan son iki maçı unuttuklarını ve tek düşüncelerinin bu günkü Fenerbahçe mücadelesi olduğunu kaydederek, "Üst sıralara doğru çıkmak istiyorsak Fenerbahçe maçını kazanmalı veyahut en azından bir puan almalıyız. " dedi.
"Haftanın en güzel maçı olacak"
Efe, Erman ve Kerim, Fenerbahçe'nin güçlü bir ekip olduğunu tekrarlarken, haftanın en güzel maçlarından birinin İstanbul Büyükşehir Belediye-Fenerbahçe maçı olacağını da iddia ederek futbol severleri Atatürk Olimpiyat Stadı'na maçı izlemeye davet ettiler.
4. Randevu
F.Bahçe ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Turkcell Süper Lig'de bugün 4. kez karşılaşacak. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlarda İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0 kazanmış, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki randevu 2-2 bitmişti. Bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçtan ise ev sahibi Fenerbahçe 2-0 galip ayrıldı.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



