milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

26 MAY 2012 CMT
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • BU OLACAK AYASOFYA!
  • TERÖR DEHŞETİ
  • KAHRAMAN POLİS CAN KAYBINI ÖNLEDİ
  • ŞOK DETAY
  • YELKENLER İNDİRİLDİ
  • ÜŞÜTMEYE KARŞI ETKİLİ (CİĞEROTU)
  • SAADET PARTİSİ GAZZE'DE YETİMHANE İNŞA EDECEK
  • İKTİDARDA FİGÜRAN ÇATLAĞI
  • HALKIMIZ GÖSTERİLENE DEĞİL, GİZLENENE BAKSIN
  • YASA GERİ ÇEKİLSİN

Batı'da kuvvetli yağış bekleniyor

27 ARALIK 2010
PZT 10:06

[-] Normal [+]
  • Haber
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Yurdun batı kesimlerinde etkili yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı Trakya'da 6 ila 8 derece, Ege ile Marmara'nın güney ve doğusunda 1 ila 3 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimlerinde yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların; İzmir, İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

Hava sıcaklığı Trakya'da 6 ila 8 derece, Ege ile Marmara'nın güney ve doğusunda 1 ila 3 derece azalacak, diğer bölgelerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar genellikle güney ve güneybatı (Lodos), Marmara ile ülkemizin güneydoğu bölgelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; İzmir, İstanbul, Tekirdağ, Balıkesir, Yalova, Çanakkale, Edirne ve Kırklareli çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI

Ülkenin doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

SİS UYARISI

Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, sabah ve akşam saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor. (14)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde batı ilçeleri hafif yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis bekleniyor. (8)

İZMİR: Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, akşam saatlerine kadar il genelinde, akşam saatlerinden sonra Çeşme, Dikili ve Foça ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. (16)

ADANA: Parçalı bulutlu (19)

ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu (16)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu (18)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. (4)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. (14)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, bölgenin batısında (İstanbul, Yalova, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Edirne, Kırklaeli) kuvvetli olması bekleniyor

EGE: Çok bulutlu, Kıyı Ege ile sabah saatlerinde bölgenin iç kesimleri, gece saatlerinde Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, akşam saatlerine kadar İzmir il genelinde, akşam saatlerinden sonra Çeşme, Dikili ve Foça ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Burdur ve Isparta çevreleri hafif yağmurlu geçecek. Sabah saatlerinde Hatay çevrelerinde sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde Eskişehir ile Ankara'nın batı ilçeleri hafif yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer hafif sis ile birlikte Kayseri ve Sivas çevrelerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ve Karabük çevreleri yağmurlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer hafif sis ile birlikte Çorum, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer hafif sis ile birlikte buzlanma ve don olayı görülecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunda (Diyarbakır, Batman) buzlanma ve don olayı ile birlikte Gaziantep ve Batman çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Haber bölümü’nde 27.12.2010 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • tags Etiketler: batı, yağış, beklenti,
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Haber

    1. Menderes'in avukatının gözünden Yassıada yargılaması
    2. KKKA hastalığıyla mücadelede yüzde 93'lük başarı
    3. Göz nuru dantelleri ''büyüteçle'' örüyor
    4. Kızılderililer'e Yozgat'tan davet
    5. Türkiye sağlıkta örnek ülke
    6. Başkentray'ı Gülermak-Kolin İş Ortaklığı yapacak
    7. Hem ekmek israfına dikkati çektiler hem de ana sınıfı yaptırdılar
    8. Bozdağ'daki yaban koyunları Türkiye'ye dağılıyor
    9. Yükseköğretim Strateji Belgesi Çalıştayı
    10. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama
  • Diğer

    1. Burun ameliyatlarında yeni teknolojilerle kalıcı tedavi
    2. Türk yatırımcısını savaş bile yıkamayacak
    3. Memurlara maaş farkı ve gecikme zammı verilecek
    4. Lübnan Başbakanı Mikati Türkiye'ye geliyor
    5. Müslüman Kardeşler diğer adaylarla görüşmelere başladı
    6. Bud kasırgası tropikal fırtına düzeyine geriledi
    7. Pakistan'da trafik kazası: 15 ölü, 30 yaralı
    8. KOSGEB'den ABD çıkarması
    9. (Kulübe altyapı desteği) Bu, geleceğe yönelik atılan önemli adımdır
    10. Süper Lig'e son bilet
  • Çok Okunanlar

    1. Iskarta tanka 500 milyon avro
    2. Midyat'a Vatikan kolonisi!
    3. Yelkenler indirildi
    4. Memura yüzde 3,5 Cargill'e yüzde 35
    5. Bu kadarını Deli Dumrul bile yapmadı
    6. Üşütmeye Karşı Etkili (Ciğerotu)
    7. Halkımız gösterilene değil, gizlenene baksın
    8. Aynı aşk ve heyecanla
    9. Bu olacak Ayasofya!
    10. Nefes yolları rahatsızlıklarına, Sinirli Ot
  • Çok Yorumlanan

    1. Nefes yolları rahatsızlıklarına, Sinirli Ot
    2. Böbrek taşına karşı ,kuşkonmaz
    3. İsim koyarken nelere dikkat etmeliyiz?
    4. Dedem döneminde dini kitap toplatılmış
    5. Saraybosna Film Festivali Çocuklar'la açılacak
    6. Yarım yüzyılda Burhan Doğançay
    7. İmamların oynadığı tiyatro ayakta alkışlandı
    8. Toz Kanatlı Kelebek Necip Fazıl Kısakürek
    9. Dünyanın hazinesi Türkiye kütüphanelerinde
    10. Çin'den Pentagon'un raporuna tepki
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek