Beşiktaş'ta çöp konteynerinde parçalanmış cesedi bulunan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut'un Adli Tıp Kurumu'nda parmak izi ve tükürük örnekleri alındı.
AA muhabirinin sorularını yanıtlayan baba Süreyya Karabulut, daha önce cinayetin firari şüphelisi Cem G'nin arkadaşlarının da çeşitli kan ve doku örneklerinin alınması için Adli Tıp Kurumu'na çağrıldığını belirterek, "Bugün de beni çağırdılar, parmak izi ve tükürük örnekleri verdim. Kardeşim de geldi, ama ondan alınıp alınmadığı konusunda bir bilgim yok" dedi.
Şüpheli Cem G'nin yakalanamaması konusunda "bazı aksaklıklar olduğuna inandığını" ifade eden Karabulut, "Bir yerlerde bir aksaklık var. 3 ay gibi bir zaman geçmesine rağmen yakalanmaması garip bir olay" diye konuştu.
Münevver Karabulut'un "tecavüze uğradığı" iddialarına ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine, "öyle bir olayın kesinlikle olmadığını" söyleyen Süreyya Karabulut, Cem G'nin Rusya'da görüldüğü iddiaları konusunda "Rusya'da görüldüğü iddiası yalanlanıyor. Öyle bir olaya itibar etmiyorum" dedi.
Karabulut, cinayete ilişkin Adli Tıp Kurumu raporunu avukatlarının incelediğini, ancak kendisinin hala bu raporu okumadığını sözlerine ekledi.


Bu yazı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için
Etiketler:



