milli gazete

YayınlarVideoFotoğraf


  1. ARSIV
  2. VIDEO
  3. Sarı Sayfalar

  • ANASAYFA
  • YAZARLAR
  • GÜNDEM
  • SAĞLIK
  • EKONOMİ
  • DÜNYA
  • HABER
  • SPOR
  • AİLE HAYAT
  • KÜLTÜR

26 MAY 2012 CMT
  • HABER INDEKSI
  • ANKET
  • BENİM SAYFAM

GERİ İLERİ
  • MEMURLAR İLE HÜKÜMET ARASINDAKİ TOPLU SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ
  • ''HERKES İÇİN ENGELSİZ DÖNÜŞÜM PROJESİ''
  • DUSTUR: "MÜBAREK'İN BAŞBAKANI MISIR'A CUMHURBAŞKANI MI OLACAK?"
  • NİYET VARSA BİR HAFTA İÇİNDE BİLE ANLAŞILABİLİR.
  • ÖLÜ SAYISI 30'A YÜKSELDİ
  • BM GÖZLEMCİLERİ HULA'YA GİDİYOR

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın
“AKP’nin dindar nesli böyledir!”

08 ŞUBAT 2012
ÇAR 04:35

[-] Normal [+]
  • Gündem
  • Tavsiye Et
  • Yazdır
  • Yorum Yaz

Fatih Aydın, Başbakan Erdoğan'ın başlattığı "dindar nesil" tartışmasına değindi. Aydın, "Türkiye'de insanlarımız Müslüman ülkelerde yaşanan katliamları bir saniyelik televizyon görüntüsü karşısında dudak bükerek seyretmektedir. İşte AKP'nin yetiştirdiği dindar nesil böyledir."şeklinde konuştu.

  • “AKP’nin dindar nesli böyledir!” -
  • “AKP’nin dindar nesli böyledir!” -

back 1 / 2 next Albumünden Göster

SaadeT Partisi Gençlik Kolları Genel Merkezi geçtiğimiz Pazar günü Türkiye'nin 20 ayrı merkezinde aynı anda 1.000'e yakın kişinin katıldığı 'Bölge Toplantıları' gerçekleştirdi. Yapılan toplantılar iller merkezlerinde ve ilçelerde büyük heyecan uyandırdı. Toplantıların gündeminde; Türkiye'nin ve Dünyanın içinde bulunduğu ahlaki, fikri ve siyasi buhranlar, Müslümanların manevi dünyası ve eksen kaymaları, Saadet Partisi Gençlik Kollarının teşkilat modeli, Milli Görüş'ün çalışma prensipleri ve hedefleri konuşuldu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, çalışmalar çerçevesinde İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illerinin yer aldığı 4. Bölge Toplantısına bir günde katıldı. Aydın, toplantıda gündeme ilişkin şu açıklamalarda bulundu. Aydın, konuşmasında Siyonizm'in Müslümanları her yönden kuşattığının altını çizerek, "Bizler inancımıza sadık genç Milli Görüşçüler olarak Türkiye ve dünya olaylarını Batı Medeniyeti'nin dayattığı İslam dışı algılarla yorumlayamayız. Maalesef bugün milletimize bu İslam dışı unsurlar ile zihni, ahlaki ve manevi baskılar yapılıyor. Televizyon izleme oranının günde kişi başı 5,5 saat olduğu ülkemizde insanlar ortalama 4000 reklama maruz kalmaktadır. Diziler, sinema filmleri, reklamlar hep fahiş, ahlak dışı, kültürümüzle bağdaşmayan unsurlarla dolu. İşte böylesi bir dünyada Milli Görüşçü; 'Önce Ahlak ve Maneviyat' diye haykıran şuurlu, ferasetli, hakkı tavsiye eden, şerre firen olan, en ufak haksızlık karşısında imanı ile kükreyen inanç sahibi kimsedir" dedi. "Müslümanlar artık televizyonlarının karşısında Filistin'de, Afganistan'da, Irak'ta ve birçok Müslüman ülkede Amerika'nın yaptığı haysiyetsizce saldırılara/oyunlara karşı 1 saniyelik dudak bükerek dindar olduklarını sanmaktadır" diyen Aydın, Başbakan Erdoğan'ın dindar nesil yetiştireceğiz açıklamasını eleştirdi. Aydın, "İşte bugün AKP'nin yetiştirdiği dindar nesil böyledir. Olaylara tepkisini yitirmiş, iradesini ipotek etmiş, gidilen uçurumu farkında olmayan ve yaşananları bir film sahnesiymiş gibi doğal karşılayan bir dindar nesil" diye eleştirdi.

AKP'yi söylemde değil eylemde görmek isteriz

Türkiye'de birçok sorun yaşandığını kaydeden Aydın, "Boşanma oranlarına, kredi kartı borçlarına, hırsızlıklara, önü alınamamış ahlaksızlıklara bakın Allah aşkına. AKP yaklaşık 10 seneden beri iktidar partisi olarak tek başına ülkeyi idare etmektedir. Söyler misiniz kardeşlerim, AKP hangi müfredat ve toplumsal proje ile bir dindar nesil yetiştirebilmek için adım atmıştır. Bu söylemler muhterem Hocamızın tabiriyle "Fasa Fiso" şeylerdir. Biz Milli Görüşçüler olarak böyle bir misyonu, ideali AKP'nin eylemlerinde göremiyoruz" şeklinde konuştu.

Faizi dünya gerçeği gören dindar nesil olur mu?

"Biz görüyoruz ki AKP'nin namı meçhul dindar nesil politikalarıyla; faize bulaşmamış, az helal kazancın çok haram kazançtan büyük olduğunu bilen, anaya ve babaya hürmetin ne olduğunu bilen, zinaya bulaşmamış, yediğinin ve içtiğinin bilincinde olan, "Amerikasız da Müslüman olunur" diyebilen insan bulmak imkânsız hale gelmiştir" diyen Aydın, her otoritenin başını Amerika gören ve faizi dünya gerçeği sayan zihniyeti de eleştirdi. Aydın, "Her otoritenin başını Amerika görenler, faizi dünya gerçeği yapanlar, dinime zarar gelmesin diye değil aman Amerika, Batı ne der diye inancını, kültürünü, izzetini bir tarafa bırakarak kadeh tokuşturanlar hangi dindarlıktan bahsediyorlar acaba" dedi.

Aydın, açıklamasının devamında ise şunları kaydetti:  "Biz Milli Görüşçüler; "Bana ne Amerika'dan" diye haykırabilen, Müslümanların kendi sorunlarını kendilerinin çözmesi gerektiği inancı ve Dünyaya Hakkı ve adaleti tesis etmek amacıyla İslam Birliğinin/ İslam Birleşmiş Milletlerinin, İslam NATO'sunun kurulması gerektiğini düşünen, savunan kimseleriz."

Geri izlemetrackback
  • staticsBu yazı Gündem bölümü’nde 08.02.2012 tarihinde yayınlandı
  • feedBu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
  • yer Kaynak: Ankara Bürosu / Türkiye
  • tags Etiketler: aydın, türkiye, insan, müslüman, ülke,
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.
shape
  • Gündem

    1. ''Biz, 6 maddelik Annan Planının son şans olduğunu düşünüyoruz''
    2. Halkımızı zalimlerin insafına terk etmeyeceğiz
    3. "Soruşturmada hayal kırıklığı yaşıyoruz"
    4. 'Bilgileri Eymür'ün internet sitesinden aldım'
    5. Orayı da özel güvenlik koruyacak
    6. 'Güçleri yetiyorsa öldürsünler'
    7. Bursa'da hadis icâzet merasimi
    8. İstanbul'da canlı bomba düzeneği ele geçirildi
    9. Savcılığa rest: İfadeye gelmiyoruz
    10. Bu olacak Ayasofya!
  • Diğer

    1. Memurlar ile hükümet arasındaki toplu sözleşme görüşmeleri
    2. ''Herkes İçin Engelsiz Dönüşüm Projesi''
    3. Dustur: "Mübarek'in Başbakanı Mısır'a cumhurbaşkanı mı olacak?"
    4. Niyet varsa bir hafta içinde bile anlaşılabilir.
    5. Ölü sayısı 30'a yükseldi
    6. BM gözlemcileri Hula'ya gidiyor
    7. Eşşebab örgütünden, daha yoğun savaşma tehdidi
    8. Davutoğlu, Malmström ile vize muafiyetini görüştü
    9. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım İtalya'ya geldi
    10. Otomobil satış noktalarımız bizim halka dönük yüzümüz
  • Çok Okunanlar

    1. Iskarta tanka 500 milyon avro
    2. Midyat'a Vatikan kolonisi!
    3. Yelkenler indirildi
    4. Memura yüzde 3,5 Cargill'e yüzde 35
    5. Bu olacak Ayasofya!
    6. Bu kadarını Deli Dumrul bile yapmadı
    7. Üşütmeye Karşı Etkili (Ciğerotu)
    8. Halkımız gösterilene değil, gizlenene baksın
    9. Aynı aşk ve heyecanla
    10. Nefes yolları rahatsızlıklarına, Sinirli Ot
  • Çok Yorumlanan

    1. Nefes yolları rahatsızlıklarına, Sinirli Ot
    2. Böbrek taşına karşı ,kuşkonmaz
    3. İsim koyarken nelere dikkat etmeliyiz?
    4. Dedem döneminde dini kitap toplatılmış
    5. Saraybosna Film Festivali Çocuklar'la açılacak
    6. Yarım yüzyılda Burhan Doğançay
    7. İmamların oynadığı tiyatro ayakta alkışlandı
    8. Toz Kanatlı Kelebek Necip Fazıl Kısakürek
    9. Dünyanın hazinesi Türkiye kütüphanelerinde
    10. Çin'den Pentagon'un raporuna tepki
Günün Haber İndeksi
Arşiv & Arama
Gazete Aboneliği | Gündem | Ekonomi | Dünya | Haber | Kültür Sanat | Spor | Medya | Sayfa Başı
Kullanım Şartları | Seri İlan Kullanım Şartları | Seri İlan Hizmetin İade Şartları | Gizlilik İlkeleri | Kurumsal |Yazarlar | Multimedya | Arşiv | Reklam |Irtibat
Sponsor Bağlantılar : Kombi | Özgür Kocaeli Gazetesi

Firma Kayıt rss

Yardım ve Sık Sorulanlar FAQ

Copyright 2005 - 2008 Milli Gazete Basın Yayın A.Ş

prodestek