Reklamı Kapat

Hakkari Çukurca'da teröristlerden taciz ateşi!

Hakkari’nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Gümrük Kapısı ile Bayraklı Üs Bölgesine teröristler tarafından taciz ateşi açıldı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Üzümlü Gümrük Kapısı ile Bayraklı Üs Bölgesine teröristler tarafından taciz ateşi açıldı.
Edinilen bilgiye göre, yağışlı ve sisli havadan faydalanan teröristler, Çukurca ilçesindeki Üzümlü Gümrük Kapısı ile Üzümlü Bayraklı Üs Bölgesine taciz ateşi açtı. Taciz ateşine güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine Kuzey Irak yönüne doğru kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

12 Şub 2018 - 15:36 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Milli Gazete Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Milli Gazete hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Milli Gazete editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Milli Gazete değil haberi geçen ajanstır.


Şehir Markaları

Siz de şehir markaları arasındaki yerinizi mutlaka alın...

+90 (212) 697 10 00
Reklam bilgi