artık tüm yayınlarımıza etiketler ile hemen ulaşabilirsiniz
Martinetti, Eylül ayında İstanbul'da düzenlenecek olan Dünya Güreş Şampiyonası'nın bugüne kadarki en güzel şampiyona olacağına inandığını söyledi.
Spor/ 30.07.2011Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker, Türk spor kamuoyunun güreşten beklentilerinin büyük olduğunu ve İstanbul'da yapılacak dünya şampiyonasında bu beklenti doğrultusunda madalyalar..
Spor/ 27.07.2011Antalyalı Ali Gürbüz, 659. Tarihi Elmalı Yeşil Yayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde Osman Aynur'u finalde yenerek altın kemerin sahibi oldu.
Spor/ 25.07.2011Kırkpınar başpehlivanlarından Mehmet Yeşil Yeşil, minder güreşine dönüş kararı aldı.
Spor/ 20.07.2011Güreş federasyonu, oyun kurallarından, ağanın açıklamalarına ve Belediye Başkanlığının harcamalarına kadar birçok yönüyle gündeme gelen tarihi kırkpınar yağlı güreşlerine..
Spor/ 16.07.2011İsa Serttaş, Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, "Benim öncelikli amacım yağlı güreşi en iyi şekilde tanıtmak." dedi.
Spor/ 14.07.2011Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, "Keşke CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırkpınar'a gelseydi." dedi.
Gündem/ 13.07.2011650. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin başpehlivanı Ali Gürbüz, babasının izinden yürüyor.
Spor/ 11.07.2011ABD'nin önemli gazetelerinden Wall Street Journal (WSJ), bu yıl Edirne'de 650. kez düzenlenen tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne ilk sayfasında yer verdi.
Spor/ 11.07.2011Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin, güreş kurallarına göre, başpehlivan olan pehlivan 1 yıllığına altın kemerin sahibi oluyor, bir anlamda emanetçisi olduğu altın kemeri 1 yıl sonra..
Spor/ 10.07.2011Son iki yılın başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, rakibi Fatih Atlı'ya yenilerek, altın kemerin ebedi sahibi olma umudunu çabuk söndürdü.
Spor/ 09.07.2011